Over ons

Refurbished telefoon? Wij zeggen liever Juztnew. Ons aanbod is voor iedereen die denkt dat nieuw niet altijd beter is, maar wel een goede smartphone voor een fijne prijs wilt.

Juztnew.com gelooft dat telefoons veel langer mee kunnen dan de standaard van 2 jaar. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Om onze naam waar te maken bieden we dezelfde service, kwaliteit en garantie die je krijgt bij de aankoop van een nieuwe telefoon. Registreer je jouw aankoop voor onze Lifetime Warranty, dan bieden we een levenslange garantie voor je telefoon!

Het verschil tussen onze refurbished telefoons en nieuwe telefoons zit ‘m enkel in het uiterlijk. Elke telefoon die we aanbieden is volledig getest en schoongemaakt. Waar nodig worden er onderdelen vernieuwd. Denk aan een scherm of batterij.

Onze toestellen zijn onderverdeeld in 3 verschillende optische condities:

Als Nieuw

Dit is de hoogste gradatie voor een refurbished telefoon. Telefoons in deze klasse hebben geen tot minimale gebruikerssporen. Dit toestel is bijna niet van nieuw te onderscheiden.

Zo goed als nieuw

Telefoons in deze klasse kunnen enkele lichte gebruikssporen vertonen. Denk hierbij oppervlakkige krasjes op het scherm, frame of achterkant.

Licht gebruikt

Telefoons in deze klasse hebben verschillende gebruikssporen. Toch zien de telefoons in deze klasse er nog goed uit. Gezien de prijs, zeker het overwegen waard!

Ons assortiment komt uit verschillende inzamel- en inkoopprogramma’s. Op deze manier dragen we bij aan het terugdringen van e-waste (elektronische afval) en verlengen we de levensduur van een smartphone.

Heb je nog vragen over onze organisatie of wil je met ons samenwerken, bijvoorbeeld voor het inzamelen van mobiele apparatuur? Stuur dit dan naar [email protected]. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

KvK-nummer

78352452

Btw-identificatienummer

NL8613.61.659.B.01