Lifetime Warranty

Levenslange garantie is alleen voor klanten via Surfspot.nl

Wij geloven dat telefoons veel langer mee kunnen dan de standaard van 2 jaar. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten, bieden wij Lifetime Warranty - een levenslange garantie voor je telefoon.

Wat wordt gedekt bij deze garantie?

Deze garantie dekt defecten van producten die in normale omstandigheden gebruikt worden. Wat niet gedekt wordt, is de schade die is opgelopen door slijtage of een ongeval. Meer informatie over wat onze garantie dekt vindt u op www.juztnew.com

Hoe activeer je de Lifetime Warranty?

Om van onze Lifetime Warranty gebruik te maken, moet u het product binnen 14 dagen na aankoop registreren op hier. Het online registreren is eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag. Na registratie sturen wij u een digitaal Lifetime Warranty certificaat. Bewaar dit bewijs goed! Houd er rekening mee dat u een origineel exemplaar van het aankoopbewijs moet bewaren en uploaden om een claim te kunnen indienen. Alleen de oorspronkelijke koper of eigenaar die het product heeft aangeschaft en heeft geregistreerd zoals vereist, heeft recht op deze levenslange garantie. Deze garantie is niet overdraagbaar.

Wat te doen als er iets met je product misgaat?

Als u een probleem ondervindt met uw product neem dan contact met ons op. Om aanspraak te maken op Lifetime Warranty, heb je het originele aankoopbewijs en je Lifetime Warranty Certificaat nodig.

Standaard 24-maanden garantie

Voor alle onze toestellen geldt standaard 24 maanden garantie. Ook als je je niet aanmeldt voor Lifetime Warranty. Bewaar hiervoor uiteraard wel het aankoopbewijs.